Etusivu          Koiramme          Pentuja          Kasvatit          Meistä          Blogi      

FIN MVA JK2 BH Littlethorn Micra

"Alli"

Alli koiranetissä Alli , FI10965/09

Synt.: 9.4.2008
Lonkat: A/A
Kyynär: 0/0
Geenitestit: CEA, TNS, CL normal (perimän perusteella)

Harrastukset:
PK:
JK2 BH
TOKO: EVL2
Näyttelyt:
FI MVA

Asuessani Englannissa haaveilin tuovani sieltä Suomeen jonain päivänä bordercollien. Aika ei vielä silloin ollut kypsä ja suunnitelmiin tuli muutoksia matkan varrella mutta vihdoin vuonna 2008 haaveni tuli toteen ja lähdin hakemaan Englannista mustaa pennun palleroista ja niin meille tuli Alli.

Allista kuoriutui terve ja hyväpäinen koira joten samalla siitä tuli kasvatustyöni kantanarttu, eikä parempaa kantakoiraa olisi saattanut toivoa. Alli on melkoinen persoona, joka todellakin ilostuttaa päiviämme päähänpistoillaan.

Täytyy sanoa, että vuosien varrella arvostukseni Allia kohtaan kasvanut hurjasti, eniten ehkä siksi, että Alli on erinomainen emo ja hoitaa pentunsa todella hyvin. Kaikki sen kolme kantoaikaa ja synnytystä ovat onnistuneet moitteetta ja se on hoitanut pentunsa hyvin antaumuksella. Hyvä ja terve emo on kyllä lottovoitto.

Alli on hyvin rento tyyppi, se on koirasosiaalinen eikä koskaan haasta riitaa muiden koirien kanssa joten voin luottaa siihen maailmalla ihan täydellisesti. Alli siirtyi eläkkeelle harrastuksista parisen vuotta sitten kun lopetimme agilityn, jotain pieniä rallytoko juttuja tehdään silloin tällöin ihan omaksi iloksemme. Alli on eläkepäivänsä ansainnut.