Etusivu          Koiramme          Pentuja          Kasvatit          Meistä          Blogi      

Charming Creature of Silent Storm

"Cosmo"

Cosmo koiranetissä

Synt.: 12.02.2022
Lonkat: -
Kyynär: -
Olkapäät: -
Selkä: -
Geenitestit: CEA, TNS, GG, MDR1, ICM, SN normal (perimän perusteella)

Harrastukset:
Näyttelyt:

Cosmo on yhteisomistuksessa Anitan ja Sarin & Mikan kanssa ja se asuu Espoossa. Cosmo on itselleni hyppäys täysiin vieraisiin sukuihin ja koiriin, joten on mielenkiintoista nähdä millaiseen uuteen maailmaan tässä on tullut hypättyä.

Cosmo on käynyt Suomessa pentutarkastuksessa ja se on todettu kaikinpuolin terveeksi, myös kivekset ovat laskeutuneet, kaikki hampaat on tallella ja purenta on oikea.

Cosmo on luonteeltaan täyttä kultaa! Se on sosiaalinen, rento, rohkea, todellakin järkevä pentu ikäisekseen. Ei arkaile eikä pelkää erilaisia alustoja tai paikkoja, se ei uhittele muille koirille vaan tutustuu reippaasti vieraisiin ja erirotuisiin typpeihin, siis hyvin miellyttävä kaikenkaikkiaan.
Cosmo on todella fiksu koira, se oivaltaa nopeasti ja oikeasti pohtii asioita. Se on myös mukavan ohjaajanöyrä ja halukas toimimaan ohjaajan kanssa yhteistyössä. Helposti koulutettavissa ja motivoitavissa.

Cosmo on käynyt lampailla n. 4kk iässä ja osoitti välittömästi kiinnostusta lampaisiin. Rodunomaista viettiä on siis tallella ja sitähän me toivoimmekin.

Cosmo tulee olemaan lyhytkarvainen. Se on rakenteellisesti sopusuhtainen ja sillä on rodunomainen, erittäin hyvä liike.

Cosmo terveystutkitaan reilun vuoden ikäisenä, silloin tiedämme jälleen enemmän terveyspuolesta. Sillä välin Sari ja Mika kasvattavat Cosmosta herrasmiestä ja kenties tutustuvat erilaisiin lajeihinkin matkan varrella.