Etusivu          Koiramme          Pentuja          Kasvatit          Meistä          Blogi      

Dreamoor Smashing Pumpkin

"Kurpitsa"

Kurpitsa koiranetissä Kurpitsa ER54949/15

Synt.: 30.10.2015
Lonkat: B/C
Kyynär: 0/0
Olkapäät: ei muutoksia
Selkä: VA0, LTV0
Geenitestit: CEA, CL, TNS normal (perimän perusteella)

Harrastukset:
PK:
jälki, etsintäkoe, haku
TOKO: alokasluokkaan tähdätään 2019
VEPE:
SOVE tähtäimessä 2019
Paimennus: alkeita
Kaverikoiratoiminta
Näyttelyt: H

Kurpitsa on laumamme kuopus ja nyt pian kolmevuotiaana se on edelleen lapsellinen käytökseltään. Kupitsa on ihmisen paras ystävä, se on kiltti, sosiaalinen ja ystävällinen kaikille, niin ihmisille kuin muille koirillekin. Kurpitsa onkin mukana Kennelliiton kaverikoira-toiminnassa ja soveltuu luonteensa puolesta erinomaisesti siihen tehtävään.
Kurpitsa on vilkas, vauhdikas ja erittäin energinen otus. Laumoittuminen ja vilkkaus tuo oman pikku mausteensa Kurpitsan kanssa treenaamiseen ja yhteistyön hiomiseen, mutta kyllä se sieltä hiljalleen alkaa löytyä. Joka tapauksessa Kurpitsassa on kovasti potentiaalia, ounastelen, että se puhkeaa kukkaan vähän vanhemmalla iällä.

Kurpitsan kanssa on tehty pohjia yhteen sun toiseen lajiin. Kurpitsa jäljestää, tekee hakua ja EKta. Tottelvaisuuskoulutus on meillä ihan alkutekijöissään, niinkin alkutekijöissään ettei se osaa vielä oikeastaan muuta kun perusasennon ja senkin auttavasti. Hiljaa hyvä tulee on meidän motto. PK-lajien lisäksi ollaan käyty treenaamassa agilityä ja hiukan myös paimentamassa. Agility tuskin tulee jäämään lajivalikoimaan, mutta paimennukseen satsataan vähän enemmän ehkä vuonna 2019. Se tullaanko koskaan starttaamaan paimennuskokeissa on sitten toinen juttu, mutta sen verran tehdään että Kurpitsalle muodostuu jonkinlainen äly ja ote lampaiden kanssa työskentelyyn.

Mielenkiinnolla odotamme millaiseksi Kurpitsa kasvaa ja kehittyy, tylsää meillä ei ainakaan tule olemaan!