Etusivu          Koiramme          Pentuja          Kasvatit          Meistä          Blogi      

Mikami Galaxy Moon Dancer

"Lilli"

Lilli koiranetissä

Synt.: 24.09.2020
Lonkat: -
Kyynär: -
Olkapäät: -
Selkä: -
Geenitestit: CEA, CL, TNS, GG normal (perimän perusteella)

Harrastukset:
PK:
-
TOKO: -
Näyttelyt:

Lilli on perheemme uusin tulokas, Tanskan tuontimme. Suomeen Lilli pääsi monien mutkien jälkeen marraskuussa, koronarajoituksista huolimatta hänen onnistui matkustaa lentämällä ja kaikki meni matkustaessa todella hyvin. Tähän mennessä hän on osoittanut olevansa varsin valloittava pieni palleroinen, temperamenttinen ja utelias pentu, joka on hyvin kiinnostunut ympäristöstään. Hän tuli toimeen meidän muun lauman kanssa samantien tänne saavuttuaan ja onkin ottanut haltuun lauman johtotehtävät ihan suvereenisti.

Lilli on itse päättänyt, että hänen kanssaan aletaan tekemään pohjia jäljelle, jäljestys tuntuu olevan hyvin maavainuiselle pennulle äärimmäisen luontaista, joten vahvistamme sitä ominaisuutta. Hän on myös hyvin saalisviettinen, taisteluhaluinen, ja erittäin ahne pentu(!), joten hyviä ominaisuuksia vaikuttaisi olevan tarjolla. Vaikuttaa mielenkiintoiselta ja persoonalliselta pennulta, hyvinkin sopivalta tähän porukkaan. Lillin kanssa kekisytyään talven ajan sosialistamiseen ja vieraisiin paikkoihin tutustumiseen. Teemme myös arkitottelevaisuuden lisäksi pohjia tokoon.

Lillin sukutaulu ulottuu meidän Allin pentueeseen saakka eli 12,5 vuoden taakse. Alli on Lillin isoisotäti. Lillin sukupuussa tulee upeita vanhoja brittikoiria mm. Littlethorn Galaxy ja Littlethorn Continental. Lillin kanssa käydään varmaan muutama kerta näyttelyissäkin pyörimässä ja harjoittelemassa kehäkäytöstä.