Etusivu          Koiramme          Pentuja          Kasvatit          Meistä          Blogi      

Mikami Galaxy Moon Dancer

"Lilli"

Lilli koiranetissä

Synt.: 24.09.2020
Lonkat: C-C
Kyynär: 0-0
Olkapäät: terve-terve
Selkä: LTV1, VA0
Geenitestit: CEA, CL, TNS, GG normal (perimän perusteella)

Harrastukset:
PK:
PAEJ, PAEK, PAHA
TOKO: ALO startti 2022
AGILITY:
Alkeet
VEPE: SOVE syksyllä 2022
Näyttelyt: ERI

Lilli on laumamme nuorin bordercollie, pian 2-vuotias. Lilli on Tanskan tuonti Mikami -kennelistä.

Lilli on vauhdikas ja energinen nuori koira, joka on luotu liikkumaan. Se rakastaa juosta aina ja koko ajan. Se myös tykkää kiipeillä, mikään este ei ole liian korkea, ettäkö sen yli ei pääse kiipeämällä tai hyppäämällä! Lilli on rämäpää ja pelkään, että se loukkaa itsensä, kun juoksee ja törmäilee ilman aivoja. Ihme kyllä se ei ole vielä pahemmin satuttanut itseään, eikä toivottavasti satutakaan mutta aika raju on hänen tyylinsä.

Lilli harrastaa useita lajeja, koska eri lajien harrastamisen kautta koiraan pääsee tutustumaan ihan eri tavalla. Lajivalikoimaan kuuluu palveluskoiralejeista erikoisjälki, EK ja haku. Teemme myös tokoa, jossa se toivottavasti pääsee starttaamaan syksyllä 2022. Sen lisäksi se tekee vepeä ja onkin osoittanut huomattavaa lahjakkuutta lajiin pienestä koostaan huolimatta. Pienellä koolla vertaan Lilliä siis muihin vepe-rotuihin, Lillihän on täysin normaali bordercollie narttu kooltaan.

Teemme talvikaudella myös agilityä sen kanssa. Viime talvena kävimme Juulia Savolaisen erinomaisessa koulutuksessa ja tulevana talvena toivottavasti pääsemme Kim Kurkisen koulutukseen.
Lilli käy myös silloin tällöin harvakseltaan paimentelemassa.