Etusivu          Koiramme          Pentuja          Kasvatit          Meistä          Blogi      

Mikami Galaxy Moon Dancer

"Lilli"

Lilli koiranetissä Lilli -

Synt.: 24.09.2020
Lonkat: -
Kyynär: -
Olkapäät: -
Selkä: -
Geenitestit: CEA, CL, TNS, GG normal (perimän perusteella)

Harrastukset:
PK:
-
TOKO: -
Näyttelyt:

Lilli on perheemme uusin tulokas, syntynyt syksyllä 2020 kuuden pennun pentueeseen Tanskaan. Suomeen Lilli pääsi monien mutkien jälkeen marraskuussa, koronarajoituksista huolimatta hänen onnistui matkustaa lentämällä ja kaikki meni matkustaessa todella hyvin. Lilli on asunut Suomessa nyt viikon verran eli aikalailla tutustumistahan tämä meidän yhteiselomme vielä on. Tähän mennessä hän on osoittanut olevansa varsin valloittava pieni palleroinen, temperamenttinen ja utelias pentu, joka on hyvin kiinnostunut ympäristöstään. Hän tuli toimeen meidän muun lauman kanssa samantien tänne saavuttuaan ja onkin ottanut haltuun lauman johtotehtävät ihan suvereenisti. Lilli on ollut sisäsiisti heti meille saavutuaan, yhtään tarpeita ei ole tullut sisään yön eikä päivän leikkien aikana.

Lilli on itse päättänyt, että hänen kanssaan aletaan tekemään pohjia jäljelle, jäljestys tuntuu olevan hyvin maavainuiselle pennulle äärimmäisen luontaista, joten vahvistamme sitä ominaisuutta. Hän on myös hyvin saalisviettinen, taisteluhaluinen, ja erittäin ahne pentu(!), joten hyviä ominaisuuksia vaikuttaisi olevan tarjolla. Vaikuttaa mielenkiintoiselta ja persoonalliselta pennulta, hyvinkin sopivalta tähän porukkaan.

Lillin sukutaulu ulottuu meidän Allin pentueeseen saakka eli 12,5 vuoden taakse. Alli on Lillin isoisotäti. Lillin sukupuussa tulee upeita vanhoja brittikoiria mm. Littlethorn Galaxy, Littlethorn Continental ja tietenkin Sheltysham Swagman. Lilliin on sekoitettu emän puolelta vanhan britin lisäksi myös ripaus Nzl ja Aus verta. Tällä hetkellä combo vaikuttaa ihan mukiinmenevältä, aika näyttää mikä Lillistä lopulta kasvaa ja millaiseksi hänen elämänsä muotoutuu.