Etusivu          Koiramme          Pentuja          Kasvatit          Meistä          Blogi      

Borderiinan Cassius

"Ossi"


C.I.B. FIN EE MVA PMJV-04 JK3 HK2 BH


Ossi koiranetissä Ossi

Lonkat: B/B
Kyynär: 0-0
Geenitestit: CEA normal, TNS kantaja

Harrastukset
PK:
JK3 HK2 BH
Toko: VOI3
Vepe: ALO1
Näyttelyt: C.I.B. FIN EE MVA PMJV-04

Ossi oli koira joka ei jättänyt ketään kylmäksi, se oli suuri persoona. Ossi jätti jälkeensä aukon jota kukaan ei koskaan pysty paikkaamaan.

Ossi oli harvinaisen viisas ja intuitiivinen jopa bordercollieksi. Sen päättelykyky oli uvertaansa vailla ja se oikeasti mietti asioita, eikä purematta niellyt kaikkea mitä sille sanottiin. Siksipä se kokeissakin kokeili vähän omia juttujaan, ei siksi että olisi ollut ilkeä vaan siksi kun se pystyi, sen aivot raksutti herkeämättä ja se päätti silloin tällöin kokeilla omia ratkaisujaan tilanteisiin.

Ossi oli ihailtava ja samaan aikaan haastava kaikessa eläimellisessä kiihkeydessään. Se oli aina valmiina ja innokkaana, mitä ikinä tapahtuikin. Sen lisäksi, että se oli innokas ja aina valmis tekemään, Ossilla oli väsymätön työmoottori, se ei koskaan lopettanut kesken eikä väsynyt. Luonnetestissä sitä arvioitiin arvostelulla erittäin suuri taisteluhalu, senkin se teki täysillä ja vähän yli. Ossi oli kiihkeä ja voimakkaasti tunteella elävä koira, se teki kaiken, ihan kaiken täysillä ja loppuun saakka tulinen palo sydämessä.

Meillä oli hauska matka yhdessä. Mitään mestareita meistä ei tullut missään lajissa, mutta kaikkea kokeiltiin ja hauskaa ja vauhdikasta oli! Tärkeimpänä mieleen jää yhteiset reissut Eurooppassa ja Suomessa. Päästiin kokemaan roppakaupalla yhteisiä seikkailuita. Ossi elää muistossamme ja niitä on paljon.

Ossi - kaikessa epätäydellisyydessään täydellinen ja rakkain.