Etusivu          Koiramme          Pentuja          Kasvatit          Meistä          Blogi      

Pentusuunnitelmat


Seuraava pentueemme pentue 2025 ajoittuu vuoden 2025 alkuun.

Kasvatustyöni on hyvin pienimuotoista ja täysin harrastuspohjaista. Pentueita meille tulee tästä syystä hyvin harvoin, pääasiassa kahden-kolmen vuoden välein. Kun päätämme tehdä pentueen, keskitymme siihen projektiin jo pitkästä suunnitteluvaiheesta lähtien sata prosenttisesti. Pentuihin panostetaan jo ennen niiden syntymää ja syntyneet pennut hoidetaan antaumuksella. Perheemme elämä menee täysin pentueen ehdoilla sen parin kuukauden ajan, kun pennut ovat meillä. Valitsemme pentueiden tulevat kodit huolella, sillä haluamme löytää jokaiselle yksilölle juuri sille sopivimman kodin. Joten, kun otat meihin yhteyttä tiedustellaksi pentua, kysymme sinulta kysymyksiä sillä olemme kiinnostuneita millaiseen kotiin/perheeseen olet pentua etsimässä.

Pentueidemme vanhemmat valitaan terveyden, luonteen ja rakenteen mukaan. Keskitymme terveyden lisäksi hyviin luonneominaisuuksiin. Kantavana ajatuksena jokaisen pentueen tustalla on, että saisimme pentueesta itsellemme harrastuskoiran.

Pentumme syntyvät ja kasvavat kodissamme, muiden koirien ja kissojen keskellä. Ensimmäiset elinviikkonsa ne asuvat kasvattajan valvonnassa mutta rauhassa muulta laumalta omassa huoneessaan emonsa kanssa. Nartulle taataan rauha koko pentuprojektin ajalle, eli sen kanssa ei treenata mitään lajeja vaan sen elämä rauhoitetaan niin, että emolla on mahdollisuus nauttia pennuistaan. Pentujen emä tulee viettämään aikaa pentujen kanssa pentujen luovutuspäivään saakka.

Dreamoor pennut luovutetaan uusiin koteihinsa 7-8 viikon iässä Suomen Kennelliittoon rekisteröityinä, mikrosirutettuina ja eläinlääkärin tarkastamina.

Kasvateillemme pidämme vuosittain pentuetapaamisia, erilaisia koulutuspäiviä ja leirejä kasvattien omistajien toiveiden mukaisesti. Kasvateillamme on mahdollisuus päästä tutustumaan muun muassa palveluskoiralejeihin, tokoon, paimennukseen ja vesipelastukseen. Myös agilityyn tutustuminen ona mahdollista yli 12 kk täyttäneille kasvateillemme.

Pennuille etsimme vastuuntuntoisia, aktiivisia ja yhteistyökykyisiä koteja, joissa vastuu koirapidosta on täysi-ikäisillä perheen vanhemmilla.Jos olet kiinnostunut pennuistamme, otathan yhteyttä ensisijaisesti sähköpostitse dreamoor.bordercollies (at) gmail. com. Ymmärräthän, että vastauksessamme saattaa kestää useamman päivän joten toivomme kärsivällisyyttä.


Denwyn Aiki "Aiki" - Kevään 2025 pentueen emä


Dreamoor Heart of Eternity "Ronja" - Saturnuksen kuut -pentueen emä