Etusivu          Koiramme          Pentuja          Kasvatit          Meistä          Blogi      

Pentusuunnitelmat

Kesän 2019 pentueen tietoihin pääset tästä

Seuraava pentueemme on toiveissa vuodelle 2021

Kaikki yhdistelmämme valitsemme ajatuksena saada pentueesta itsellemme harrastuskoira. Pentueen vanhemmat valitaan terveyden, luonteen ja rakenteen mukaan. Kantavina ajatuksinamme on terveyden lisäksi hyvät luonneominaisuudet sekä harrastuskoiralle tarpellisia ominaisuuksia kuten toimintakyky, taisteluhalu ja motivoituneisuus työntekoon.

Pentumme syntyvät ja kasvavat kodissamme, muiden koirien ja kissojen keskellä. Ensimmäiset elinviikkonsa ne asuvat rauhassa omassa huoneessaan emonsa kanssa, johon muilla eläimillä ei ole pääsyä. Nartulle taataan rauha koko pentuprojektin ajalle, eli sen kanssa ei treenata mitään lajeja vaan sen elämä rauhoitetaan niin, että emolla on mahdollisuus nauttia pennuistaan täysin rinnoin. Pentujen emä tulee viettämään aikaa pentujen kanssa pentujen luovutuspäivään saakka.

Pentumme luovutetaan uusiin koteihinsa 7-8 viikon iässä madotettuina, Suomen Kennelliittoon rekisteröityinä, mikrosirutettuina, silmäpeilattuna ja eläinlääkärin tutkimina.

Kasvateillemme pidämme vuosittain pentuetapaamisia ja erilaisia koulutuspäiviä ja leirejä. Kasvateillamme on mahdollisuus päästä tutustumaan muun muassa palveluskoiralejeihin, tokoon, paimennukseen ja vesipelastukseen. Myös agilityyn tutustuminen ona mahdollista yli 12 kk täyttäneille kasvateillemme.

Pennuille etsimme vastuuntuntoisia, aktiivisia ja yhteistyökykyisiä koteja, joissa vastuu koirapidosta on täysi-ikäisillä perheen vanhemmilla. Jos olet kiinnostunut pennuistamme, otathan yhteyttä ensisijaisesti sähköpostitse dreamoor.bordercollies (at) gmail. com.